Temprana Reflexterapi

Temprana-Reflex-Terapy

På Professor Lone Sorensens klinik i Oman fick jag en djupare kännedom om konceptet Temprana Reflexterapi, vilket ledde till att jag gick Lone Sorensens internationella utbildning i Temprana Reflexterapi på Jylland i Danmark. Det är en behandling för hjärnskador, medfödda eller förvärvade. Behandlingsprogrammet vänder sig till fysiskt, psykiskt och socialt ickefungerande barn, ungdomar och vuxna med dessa symtom: Medfödd hjärnskada, syrebrist under födseln eller missbildning och förvärvad hjärnskada, tumör eller olycka.
Metoden kan även lindra neurologiska störningar, ADHD, epilepsi, autism, MS, stroke, hjärnblödning, alzheimer, demens, parkinson, muskelsjukdomar, hormonella sjukdomar, inlärningssvårigheter och skolproblem. Jag vägleder anhöriga, föräldrar med att själva kunna utföra denna stimuleringsmetod på sitt barn eller vuxen med olika handikapp och problem. Metoden bygger på forskning samt erfarenhet av behandlingsresultat med hjärnskadade. Konceptet är baserat på manuell reflexologisk stimulering av huvud, ansikte, händer och fötter i kombination med neurologi.

www.temprana.org

 

Jag behandlar och vägleder anhöriga, föräldrar med att själva kunna utföra denna stimuleringsmetod Temprana Reflexterapi

Certifierad Temprana Reflexterapeut av professor Lone Sorensen