Japansk Facelift=Naturligt lyft, rynkreducering och svullnad

Foto Japansk Facelift före och efterEfter kontinuerlig behandling kan denna typ av behandling minska rynkor, slapphet och förbättra strukturen på huden. En otroligt skön och spännande behandling, som reducerar svullnader, fina liljer och ger kontur och lyster till ansiktet. Inte bara lyft och föryngring av ansiktet – Det innehåller stimulans av 24 neuro-poäng, som utlöser endorfiner och serotonin.

Japansk Facelifting behandlar uppenbarligen överlägset lagret av överhuden, men också djupare vad gäller meridianerna och nerverna i ansiktet. Zonerna aktiveras i samband med meridianerna och det centrala nervsystemet, i syfte att uppnå en fullständig balans i ansiktet och hela kroppen. Japansk Facelifting förbättrar blodcirkulationen, eliminering av toxiner, syresättning av vävnader och stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Varje rynka, veck och påverkat område i ansiktet tyder på obalans i kroppen och dessa behandlas på djupet. Hjälper också till att eliminera pigmentfläckar och acne. Det är möjligt att också förbättra känslomässiga tillstånd genom att stimulera på akupunkturpunkter i ansiktet.

Viss förbättring på ansiktsförlamning, reumatiska besvär och trigeminus.

För att uppnå varaktiga resultat behövs ett antal behandlingar och till att böjra med 5 behandlingar för att sedan utvärdera om det behövs fler.

Jag använder de mest nyttiga och rena produkterna vid Japansk Facelifting (produkter från Lone Sorensen och Anderna i Argentina)

Strandnyponfröolja, den vita jorden, spadet från de blötlagda nyponen, askan från strandnyponen. Detta som näringsmask och uppstramande mask. Som avslutning på behandlingen använder jag unika saltbollar med nödvändiga mineraler, som ger svalka och balans för huden.

Referens Japansk Facelift: Leg läkare och specialistläkare Olivia Costéa i Sölvesborg, tfn 0705479597

Referens Japansk Facelift, Mona Johansson i Karlshamn:
Bra effekt. Väldigt skönt och avslappnande. Huden fräschare, spänstigare och elastisk.