Lymfmassage kombinerat med Medicinsk Laser och BEMER-terapi

 

Smärtfri Lymfbehandling med lättare massage för att hitta svullnad, inflammation, knottror fibroser, celluliter, fibromyalgi, ärr, stopp av olika slag. Kombinerar med Medicinsk Laser och BEMER-terapi för att komma åt problemen och får igång cirkulation och flöde.

Margareta Olssons berättelse om Smärtfri Lymfbehandling kombinerat med Medicinsk Laser och BEMER-terapi. När jag hade samlat på mig vätska och att särskilt fötterna svullnade och blev kalla sökte jag hjälp i sjukvården, men de kunde inte hjälpa mig. Då sökte jag själv hjälp hos teraoeuten Elisabeth Olofsson på Zonterapi & Laser i Karlshamn och även i Möckleryd, Nyatorp Tingsryd och efter ett par tre behandlingar med Medicinsk Laser/Massage märkte jag hur det lättade i fötterna. Elisabeth förklarade att det var lymfvätska som samlats i fötterna, lymfan och blodet cirkulerar runt i kroppen, men om cirkulationen försämras kan det bli stagnationer och lymfan samlas på vissa ställen, ofta kring fötter, vader, ben, knä, lår, armar och magen.
Jag hade dessutom varit ute för en del olyckshändelser efter klimakteriet när risken för benskörhet ökar på grund av östrogenbrist. Ramlat och skadat höger axel och tidigare även brutit handleden. Efter det försämrades genomströmningen och cirkulationen ännu mer i kroppen. Först var jag lite nervös för att det skulle göra ont med behandlingen. Jag hade hört talas om att lymfmassage kunde vara ganska smärtsamt. Det var en positiv överraskning att det kändes så skönt med lätt massage kombinerat med laser och jag började märka resultat redan efter några gånger. Efter den första behandlingsomgången hos Elisabeth gjorde jag ett uppehåll under några år, men då märkte jag att svullnaderna kom tillbaka. Sommaren 2018 återupptog jag laserbehandlingarna och det gav snart tydliga resultat. Lymfvätskan cirkulerar bättre, svullnaderna, fibroserna är borta och även celluliterna på överarmar och lår minskar och försvinner på köpet.
.