Om mig

zon_omoss

Jag har mina rötter i Ljungsjömåla, norra Blekinge. Där växte jag upp på en gård med djur och skogsbruk och allt möjligt som skall skötas på en gård fick jag vara med om och detta var en mycket spännande del av mitt liv. Min bostad har jag i Nyatorp, strax utanför Tingsryd. En charmig gammal mangårdsbyggnad från anor långt tillbaka i tiden. Typiskt småländskt och ligger så vackert inbäddad i naturen med gamla fruktträd och en underbar trädgård.

Från början är jag utbildad undersköterska, läkarsekreterare/expeditionsföreståndare och har arbetat som säljare i Norge och Sverige i ca 20 år och genom olika händelser i mitt liv har detta gett mig en stor erfarenhet att använda i mötet med människor. Jag är en människa som mår bra när jag får vara kreativ och känner att det är viktigt att skapa balans i livet. Detta är den viktigaste grundstenen i Ansiktszonterapin, att skapa balans i både kropp och själ.

Certifierad Ansiktszonterapeut&Temprana Reflexterapeut enligt Lone Sorensen och jag har gått på flera vidareutbildningar hos Lone i Köpenhamn, Spanien, Oman och på Jylland i Danmark. www.reflexologiafacial.es
Efter att ha varit i Oman våren 2013 med Lone Sorensen och en grupp ansiktszonterapeuter/tempranaterapeuter från olika delar av världen med fantastiska resultat har jag vidareutbildat mig i internationell utbildning Temprana Reflexterapi i Varde på Jylland i Danmark med Lone Sorensen som lärare. www.temprana.org

Certifierad Laserterapeut av Lars Hode, Medicinskt Kursforum i Stockholm. SLMS

Lasermedicinsk utrustning från Irradia i Stockholm.

Varför hamnade jag då här? Jo, med utbrändhet och i behov av hjälp för mina smärtor och hjälpen fann jag inte inom den traditionella sjukvården, där jag skulle acceptera min smärta som en del av mitt liv, det var inget alternativ för mig. En magnetröntgen fick jag till slut och den visade att jag hade 4 diskbråck, som inte gick att operera. Jag tränade tillbaka en stor del av dessa diskbråck tillsammans med behandlingar hos en duktig kiropraktor och det tog lång tid. Balans i kropp och själ? Jag letade vidare för att hitta balansen i kropp och själ och hamnade på en föreläsning av Lone Sorensen, som är grundaren till den renodlade Ansiktszonterapin. Jag blev nyfiken på det hon berättade och hon tyckte att jag skulle prova Ansikszonterapin. Efter ett tag bokade jag behandling och en självläkningsprocess satt igång. Kroppen kom i balans och jag mådde bättre. Efter ett antal behandlingar blev jag intresserad av denna metod och vad som hände i kroppen att jag utbildade mig till Ansiktszonterapeut.

Under denna period var jag också utmattad (gått i väggen) och jag började med BEMER-terapi, som är ett utmärkt komplement till Ansiktszonterapin. BEMER-terapi är ett medicinskt friskvårdsinstrument, som jobbar med lymfan. Hjälper den uttröttade kroppen att få ur slaggprodukter och gifter, ökar syresättningen i blodet, vidgar kapillärerna, stimulerar kroppens genomblödning och cirkulation. Ger energi och kraft. Pigg och utvilad!

Jag har nu också Medicinsk Laserterapi och detta är också en fantastisk metod, där jag behandlade mig själv för carpaltunnelsyndrom, som försvann efter ett antal behandlingar.

Även behandlat min fibromyalgi, höfter, knän, ryggen (4 diskbråck) nacken (whiplash), tinnitus, trigeminus, triggerpunkter, bihålor med fantastiska resultat.

Smärtfri lymfmassage kombinerat med medicinsk laser och BEMER-terapi